Hallo, ik ben Yves Coolen uit Kasterlee en ik ben wielrenner – veldrijder. Ik ben 5 jaar geleden begonnen met veldrijden met als droom om ooit prof te kunnen worden. De prestaties zijn jaar na jaar verbeterd en ik ben nu op het punt gekomen dat ik de gok ga wagen en alles op de sport zet om mijn droom waar te maken.

Om deze droom waar te maken ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer die me bijstond met versterkende en stabiliserende oefeningen voor mijn spieren en specifiek de rug. Via mijn nieuwe kinesiste Charlot Mertens ben ik terecht gekomen bij Glenn Van Genechten. Na een gesprek met Glenn over onze visie en het doel dat we voor ogen hadden hebben we besloten om samen in zee te gaan. Ook omdat Glenn dit volledig zag zitten.

Van deze stap heb ik nog geen moment spijt gehad. Door de oefeningen van Glenn, via redcord, gingen ook de prestaties crescendo. Na enkele pittige en minder pittige sessies voel ik zeker een serieuze verbetering in mijn stabiliteit, de sterkte en de controle die ik heb over mijn spieren. De oefeningen helpen me zeker om mijn doel te bereiken.

Doordat Glenn nog een redelijke leeftijdsgenoot is schiet ook dit goed op, daarnaast is dit voor Glenn ook leuk omdat hij graag met sporters bezig is.
De weg naar mijn doel is nog lang, maar ik voel zeker dat de hulp van SportsCare GVG hierin een groot aandeel heeft in het misschien doen slagen ervan

Yves Coolen